Kotimaan katsaus

Turun Jatkot 2014

turunjatkot2
Suomen korkeimman profiilin omaavat jamit/bileet juhlittiin eilen Turussa. Juhlavuosi saatiin tällekin vuodelle, sillä 10-vuotias Turun Jatkot jatkaa porskuttamistaan. DMG:n taustatoimittaja Tomi Puhakka eli Puhaboy eli Puuhanalle kävi mestoilla ja lähetti kuva- ja videomatskua.

turunjatkot_voittajat

Voittoon sukelsi Brasilian ihmemies Andre Jesus. Andren tuntien ajo oli täynnä rotaatioita kaikkien akseleiden ja pyöränosien välillä. Andre on toistaiseksi ainoa kilpailija, joka on suorittanut ajamisensa täysien pisteiden arvoisesti. Hatunnoston paikka. Toiseksi itsensä ajoi suunnatonta suosiota yleisössä nauttinut Mikko Jääskeläinen. Mikon runit todenäköisesti koostuivat vauhdikkaasta ajosta ja nopeahkoista laseista – tai ainakin mukeista. Kolmanneksi tullut Niko Ihander tuskin perusteluja sijoitukselleen kaipaa. Mies on nostanut itsensä parin viime vuoden aikana Suomen parkkikuskien eliittiin juhlimisen lisäksi myös ajotaidoillaan.

Turunjatkot1

Riku Mertalaa ei top ysissä nähty tänä vuonna. Jatkojen jatkoilla saattaa olla että Riku oli kuitenkin kärkikahinoissa. Mistä sitä tietää, koska taustatoimittaja lähti kotiin pelaamaan xboxia.

turunjatkot3

Special racingin vei siis Puha ja Andre Jesus. Pojat nappasivat mukaansa virallisen kisamukin, pokaalin ja joulukalenterin, jossa sisällä lienee suklaata. Kenenköhän suuhun se päätyy, se jää nähtäväksi.

Kulmien hyppiminen väärään suuntaan laskeutuen oli selkeästi tän vuoden juttu. Tässä kyseinen manööveri sekä seinäratsastuksella (Mikko ”Jäkä” Jääskeiläinen) että hännänpyöräytyksellä (Markus ”KaljaMake” Manninen).

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi