Timmon Teehetki

toniwirtanenjoulutunnelmissaJOULUPÄIVÄ 2014

Valot päälle, musat pois. Bileet ohi, kaikki kotiin.
Jes jes eli se siitä. Toivottavasti kaikilla oli mahdollisimman hyvä ja rauhaisa jouluaatto ilman turhaa ylensyöntiä. Varsinkaan rasvaisen ruoan, siitä saattaa saada reipashenkisen aknen aikaseks omaan lärviin. Toisaalta sit voi tietty vahaa ledget ja reilit omalla naamalla jos on kova jätkä. Niin, tänäänhän on tosiaan joulupäivä, torstai, teehetki ja kaikkea sen tapaista mukavaa oleskelua. Mä luultavasti löydän itseni Japin Mantelin perijän luota illalla, ainakin jos tiistaiset kontulassa tehdyt diilit ovat vielä voimassa.

Roihuvuoressa olis tarkotus katsella vähän bmx-leffoja mutta toisaalta Mannisen tuntien sitä ei koskaan tiedä. Luultavasti siinä vaiheessa ku mä pääsen sinne, niin Markus on jo Roskassa. Tai päivystyksessä. Ne jotka eivät tiedä niin Roska on baari. Ja päivystys on se paikka minne Manninen menee ku on ensin pyörinyt Roskan rappuset alas.

Mutta niin, toivotaan parasta kaikkien kannalta ja tsekataan tän päivän editti. Vois sanoo että Brandon Begin oli aika kova jätkä kun yritti El Torosta halfcabia alas mutta niin on kyllä Troy Blairkin. Troy ajaa kyseiset askellukset ylös ja tekee kolmosen. Ei voi käsittää. Muutenkin koko jätkä tuntuu vähän siltä ku kattois Tiitus Ikolan ja Mikko Jääskeläisen kadonnutta veljeä. Eli aika kohtuuttoman kova kuski siis.

Mitäs tässä muuta, palataan meininkeihin vuoden vaihteen jälkeen. Meitsi jatkaa lomailua.

Musiikki:

Missäs se olut nyt taas olikaan..

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi