Timmon teehetki

Timmon Teehetki

Peace, Love, Respect & Sunity

Tässä kun sitä on raapinut tämän vuoden ajan kaduilla erinäisiä asioita metallitapit punasena, ja liian pieni tanko käsissä, on mukavaa vaihtelua katsoa nuoremman polven kauden päätösvideo, joka keskittyy pelkästään parkeissa ajamiseen.

Lähdetään nyt vaikka siitä että mitähän ruokaa Tuusulan Hannu Cools aka Mr. Suniversum syöttää jälkeläisilleen, koska perheen pojilta tulee kyllä sellasta settiä taas internettiin että pää sulaa.

Rasmus, Rasse, tuo perheen prototyyppi on aiheuttanut päänvaivaa ihmisten mieliin kohtuu erikoisilla ja järjettömillä komboilla jo useamman vuoden ajan.
Ei aina ehkä tyylipuhtainta suoritusta pyörän päällä mutta sitäkin tyylikkämpää suorittamista Instagramissa ja muissa sosiaalisen median alustoissa. Tätähän on esimerkiksi jo ilmeisesti pyöränsä naulakkoon ripustanut Lasse Huttunen yrittänyt matkia, mutta toistaiseksi täytyy sanoa Lasse että kyllähän ukko on hyvännäkönen naiseksi mutta tulisit nyt ajamaan. Me kaivataan sua.

Mutta protoversiosta seuraavaan, hieman muunneltuun versioon, eli Miskaan joka uudella videollaan räjäytti kotimaan bmx-skenen vähäksi aikaa. Eipä tosta videosta varmaan tarvitse alkaa mitään muuta sanomaan kuin että samalla kun muut kuskit keskittyivät puntin käärimisen oikeaan korkeuteen ja käärityn kankaan tarkkaan leveyteen suhteessa naaraiden houkutteluun, niin Miska kasvatti kivekset, laittoi vaimarin päälle ja alkoi tekemään voltteja. Ja kaikkihan tietää mitä volteilla saa pikkulasten ihailun lisäksi. Kauas on tultu siitä nassikasta joka aikoinaan Signaturen minillä hädin tuskin pääsi spinesta yli, ajoi seinälle ja tuli pää edellä alas.

Ja eihän tämä tietenkään riitä mihinkään, kolmas Suni on jo vähän paljastanut kynsiään Savelassa sm-kisoissa. Katsotaan mitä sieltä kuoriutuu jahka aika on kypsä.

Jos jostain syystä et ole vielä katsonut niin nyt on sen aika. Miska Suni will save us.

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi