Timmon Teehetki

timmonteehetki0:45 PIKKU KEHO

Tomi Brunell aka Brutaali aka Stadin Paras Perse ei pidä itestään juurikaan meteliä, vaikka miehellä on kotimaan bmx-skenessä eniten Hunksia ja vähiten kuntosalia veressä. Sen lisäks että mies on vielä komea, neljä metriä pitkä ja osaa x-up grindit niin myös ajaa ilman paitaa jos paistaa aurinko. Ja vaikkei paistaisikaan. Ei voi paljon enempää yhdeltä mieheltä vaatia. No ehkä lapsen, mut se ei oo mun päätettävissä. Onneksi.

Lapsista kun puhutaan niin Tomin faijahan on myös ihan äärettömän kova jätkä. Niin sanottu Big Brunell. Vanhempi Brutaali nimittäin pyörittää, ja on muuten hetken pyörittänytkin, omaa saittia nimeltä www.okulaari.net. Kyseessä on siis lintubongari ja ilmeisesti myös kovin intohimoinen sellainen koska tällä hetkellä saitin alaosassa lukee “5925 lintukuvaa, 302 lajia, kaikki Suomesta”. Niitä kuvatessa on varmasti kyykätty enemmän kuin sellainen valkoisia salihousuja pitävä sieluton blondi salin peilin edessä. Suosittelen todellakin tsekkaamaan ton saitin jos linnut kiinnostaa, muutenkin kuin Hitchcockin leffassa.

Tomin faijahan on myös jeesannut meitä aikoinaan Honeybmx:n Kalkkipetteri-editin [Labirinto de Calcário] suhteen. Muistaakseni joku vajaan 3000 euron putki saatiin sinne pölyn ja paskan sekaan mukaan. Ite olin tosin silloin niin Puhakkana, eli ajopärinöissä, mestoilla etten osannut edes stressata jos se olis menny rikki. Siellä sitä vedettiin 3 päivää ja 12 tuntia per päivä pölyssä ja hiekassa. Alla kuva miltä pyörä näytti yhden päivän jälkeen. Veikkaan että isompi Brutaali ei ihan tiennyt mihin linssiään lainasi.

11091107_807606579330411_461445918_o

Mutta.
Tämän päivän editti ei ole Honeyn tuotantoa vaan jotain aivan muuta sellaiselta youtube-käyttäjältä kuin “nlabmx”. Eli Nummela ja tarkemmin Nummelan pooli on kyseessä. Muistan hämärästi kuinka Tomi oli tainnut lainata faijaltaan vissiin vielä ärhäkämmän linssin tolle reissulle, jolla sitten kikkailtiin kaikenlaista. Ainakin mä oon tainnut kuvata Tomin crankflipin viereisen mökin katolta [en suosittele menemään sinne katolle, se ei välttämättä kestä enää]. Ja tohon samaan klippiin liittyy myös tämän tekstin otsikko jonka bongasin videon ainoasta, mutta erittäin osuvasta kommentista. Kehokuva ei sit todellakaan ole ainoaa kovaa antia tässä pätkässä. Kyl viimeinen klippi ja Jääskeläisen sydäntä riipaiseva tulkinta Apulannan kappaleesta pistää miettimään vähintäänkin elämän tarkoitusta. Joko Monty Pythonin tai Linnunradan Käsikirja Liftareille hengessä.

“Terve, ja kiitos kaloista.”

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi