Timmon Teehetki

timmonteehetkiTAKATALVI…

…on Mokoman biisi.
On muuten paska biisi.

Mut se ei muuta sitä tosiasiaa että Etelä-Suomeen saatiin takatalvi. Eipä tässä oikein muuta voi kuin mukailla lama-ajan huumoria eli Kummelin säämiestä; “lunta sataa ja kaikkia vituttaa”. Olin ite 90-luvun laman aikoihin siinä iässä että leikin pikkuautoilla ja turtles-ukoilla, mutta voisin veikata että sen ajan aikuisen ihmisen mielentilaan pääsee parhaiten kävelemällä sukat märkänä räntäsateessa jalat nilkkoja myöten sellasessa harmaassa loskassa. Ja ilman rahaa.

Se oli mun meininki tossa hetken aikaa mutta tilanne on onneksi nyt korjaantunut.
Siitä syystä jäi kuitenkin vuoden ekan puoliskon siisteimmät jamit, eli Kouvolan setti, välistä ja se nakertaa. Mut onneks tänään on Huumetukan Munanmetsästysbileet Roskassa. Ai mutta, mullahan on iltavuoro jonka takia jäi Kontulan hallivuorokin välistä ja en siitä samasta syystä taida keretä metsästämäänkään. No ei se mitään, huomennahan on Pääsiäisjamit Energialaitoksen pihalla. Mut onneksi sääennuste on ilmeisesti luvannut lumi- vesi- ja räntäsadetta tälle päivälle, ensi yölle sekä huomiselle päivälle.

Voi mummon penis sentään!
Suostuisin kuuntelemaan jopa kokonaisen levyllisen Mokomaa siitä hyvästä että saatais samanlainen keli pääsiäisen ajaksi kuin pari viikkoa sitten oli rastoja kuvaillessa. Ei tarttis rämpiä 90-luvun alun tunnelmissa vesi- tai räntäsateessa olkapäät märkinä. Tiedättekö, ne kohdat olkapäissä mitkä kastuu aina ekana läpi kun kävelee sateessa.

Mutta elämä on valintoja täynnä. Sä voit pelaa Uudessa-Seelannissa maailman tylsintä lajia golfia, tai huutaa avannossa Suomessa. Itse ajattelin mennä avantoon pääsiäisenä koska golf on oikeasti ihan vitun tylsää.

Luc Legrand on myös tajunnut ettei aina kannata ajaa siellä missä on surkeimmat keli. Scottin kaveri Luke ei ole tajunnut sitä vielä. Siksi se on nyt Suomessa, eikä esimerkiksi parin kuukauden päästä.

Mut tän päivän editti on Lucea, ei Lukea. Luc on kova katukuski mutta mä oon jakanu aika paljon katupainoitteisia videoita viimeisen 23 viikon aikana, sattuneesta syystä että ne kiinnostaa eniten, niin laitetaan nyt vähän poolimeininkiä. Jos multa kysytään niin Jarno Jaakolan pitäis jatkaa Jämän perinnettä disastereiden suhteen. Luc tekee ton ihan siististi joo mut kyl tossa pitäis lyödä ne rystyset hyllylle. Silleen että verta valuu.

Musiikit:
The Growlers – Nosebleed Sun

The Novas – The Crusher

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi