Timmon Teehetki

timmonteehetkiTHE GAME OF PILKUNVIILAUS

Torstai on taas täynnä toivoa ja vääriä mielipiteitä.

Tiistain hallivuorolla Kontulassa menin osallistumaan omiin taitoihini verraten aivan liian kovien kuskien game of bikeen. Tiedättehän, jokainen tekee vuorollaan tempun ja jos et saa tehtyä perässä, niin saat kirjaimen kunnes B.I.K.E-sana on kasassa. Ja häviät.

No, ensimmäinen temppu oli doublepeg to barspin ylöspäin menevään kaiteeseen. Ja siitähän se kitinä sitten alkoi mitä on luvallista tehdä ja mitä ei. Peli saatiin kuitenkin jatkumaan ja mut heivattiin jommankumman Dmg-tiimin rastapään toimesta vaihtopenkille. Kiitti vaan siitä kolmosesta, jos olisin kokeillut sitä niin se olis ollu 360 to Töölön sairaalan tapaturmaosasto. Sitten kävin aina välillä kääntymässä ja kuuntelemassa mitä temppuja on tulossa ja menossa, koska yllättäen kaikki muut olivat vielä mukana pelissä.

Vitut sieltä mitään muuta selvää saanut kuin sen että ilmeisesti se barspin oli edelleen laiton temppu, kirjainten kalastelua. Itse en pidä tangon pyörittelyä laittomana temppuna vaikka en sitä osaakkaan. Ja aina voi kysyä muiden mielipiteen jos tuntuu siltä että tekee epäreilua temppua. Ymmärsin myös näin että pelin loppuun asti kestänyt [peli taidettiin lopettaa tästä syystä kesken] 15 minuutin järjetön speksaus ja selvittely alkoi tempulla, joka oli jäljellä oleville kuskeille varmasti sellainen että osaavat sen vaikka unissaan. Barspin bänkissä feikkiin.

Tähän sopii erittäin mainiosti pieni lainaus Suomen kovimman jätkän, eli M.A. Nummisen joululaulusta: “Jumalauta kakarat, kohta paukkuu pakarat”. Se siitä, sitten päivän muihin vääriin mielipiteisiin.

Jokainen varmasti muistaa vähän aika sitten internetin rikkoneen Alex Donnachien uuden editin. Siinähän tuli vaikka mitä tykitystä ja jokainen temppu hoidettiin todella tyylikkäästi, esim se over smith to ice kunnon kaiteeseen. Itse menin laukasemaan jossain että toi jätkä ei jotenkin vaan natsaa kadulle. Ihan tajuttoman kova kuski, joka varmasti tulee muuttamaan vielä käsityksiä siitä mitä pyörällä voi tehdä. Ei vaan silti omissa silmissä lähde. Ja kyllä, mua on tästä jo valistettu moneen kertaan miksi olen väärässä. Mieleen tulee Suomen Vainikan hieno kommentti jollain aikasemmalla hallivuorolla tänä talvena: “kuka se oravan näkönen bsd:n kuski on jota nää kaikki fiilaa”. Lause syöpy todella syvälle mieleen. Ei sen takia että pidän metsiemme rotasta, vaan siksi että Eki ei edes muistanu Donnachien nimeä. Pystyn jotenkin samaistumaan siihen.

Ja sen takia [ne kattoo ketkä jaksaa] laitetaan nyt sellanen editti missä oikeasti ajetaan kadulla, eikä vaan tehdä niitä loppuun asti hiottuja ja skedeparkilla treenattuja täydellisiä temppuja.

Japani on kuulkaas hieno maa. Sen lisäksi että sieltä tulee alastomia naisia ammeessa ankeriaan poikasten kanssa, niin sieltä tulee myös erittäin rehellistä katuajoa. Kyseinen pätkä on Akira Takaon partti K4L:n leffasta Pre$$.

Musiikki:
Yksi tunnetuimmista räppibiiseistä pienellä twistillä.

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi