Timmon Teehetki

timmonteehetkiEI VAAN FIILAA

Mikä siinä on että nää torstait tulee nykyään aina vaan aikasemmin. Tuntuu että just kun sai edellisen teehetken valmiiksi niin on taas uus torstai. Ihan ku joulun venaaminen nassikkana, aikoinaan tuntu että se ei tule koskaan ja nykyään kun on sopivasti ikää alla niin tuntuu että se alkaa jo syyskuussa.

Ja iästä puheenollen, laitoin noin tunti sitten Herra Signaturelle alias Antti Huotarille viestiä jossa ilmoitin tilaavani rungon. T1:sen legendaarisen Barcoden. Jos joku ei vielä tiennyt niin siitä tulee nyt toinen uusintapainos ja perjantaina on ilmeisesti tilausten deadline. Ja vaikka täälläpäin Suomea kaikki äidin pikku luupäät [ja pari isompaa] onkin pääosin sitä mieltä että kyseinen runko kuuluu keskustelussa sinne osastolle missä nauretaan ja sanotaan että “miksi helvetissä?”, niin suosittelen vahvasti.

Suosittelen, vaikka hinta on aikamoista lompakon raastamista ja Helsingin nuorin vanhus Jarno saattaa ilmaista mielipiteensä kysymättä. Saapahan ainakin yhden kaikkien aikojen siisteimmistä rungoista, jota pääkaupunkiseudulla ihailee maksimissaan 5 kuskia, ajoon.

Mutta sitten muihin aiheisiin, ei ketään kuitenkaan kiinnosta toi runko tai edes koko lafka niin siitä on turha jauhaa enempää.
Tässä kun näitä edittejä tulee katottua aika runsain mitoin ja päivittäin, niin tiedättekö mikä on tylsempää ku flättiledge-editit? Ne missä ajetaan trailsseja. Flättiledgejä on kiva ajaa itse, esim Ruoholahden palikoita, mutta sellasten edittien katsominen jossa ei muuta tapahdu tuntuu samalta kuin älypuhelin ilman nettiä.
Eli kohtuullisen hyvältä jos käytät foliota hatun materiaalina etkä esim. kiuasmakkaraa tehdessä.
90 prosenttia trails-pätkistä taas aiheuttaa yleensä autismia ja huomaat istuneesi näytön äärellä sormi nenässä kolme tuntia editin loppumisen jälkeen. Samalla kun toinen käsi muotoili kineettisestä hiekasta Catty Woodsin hyppyreitä. Onneksi tässä tapauksessa on poikkeuksia, eli se jäljelle jäänyt 10 prosenttia.

Siitä syystä päivän video on Adam Bakerin partti Etniesin Grounded-leffasta, ja yksi niistä harvoista hyvistä pätkistä missä ajetaan hiekkakakkuja. Videon laatu on aitoa menoa eli teipatkaa se puhelin kiinni seinään, painakaa play:ta ja peruuttakaa pari metriä. Kyllä se sitten ihan hyvältä näyttää.

Musiikki:

Jape – Floating

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi