Timmon Teehetki

timmonteehetkiTONI AALLOKSEN RINNAT

Ne on kyllä kauniit. Yllättävän hyvät itse asiassa.
Niitä myös sai kyllä tuijotella viime kesänä enemmän kuin tarpeeksi, varsinkin kun tuli kuvattua Tonista editti. Hangon kuvausreissulla kun oltiin niin ukolta lähti melkein housutkin jalasta. Hyvä että housut pysy ylhäällä sillä Toni ja Manninen on pääkaupunkiseudun bmx-skenen kaksi toisiaan täydentävää perusvoimaa. Jin Aallos ja Yung Manninen pitävät hyvin tasapainon yllä. Siinä missä Toni vetää ilman paitaa niin Manninen on jo ilman housuja.

Jätkät myös hoitaa tasapainon siinä mielessä että jos Manninen vetää tempun päälle, niin Toni pyörii pää edellä tonttiin.

Mutta jauhetaanpa seuraavaksi vähän tän päivän editistä. Sattuneesta syystä että asun täälläpäin, niin tulee yleensä lätistyä pääkaupunkiseudun meiningeistä ja paikallisista kuskeista. Tällä kertaa kohteena on kyllä Helsinki, sekä yksi viime kesän parhaista jameista, mutta kuskeina on jengiä Etelä-Afrikasta, Venäjältä sekä lähes jokaisesta kotimaan ilmansuunnasta. Ja mikä myös ilahdutti oli se, että paikalla oli suurinpiirtein joka tyylin kuskeja. Aitopää trails-jäbästä parkkikuskeihin. Tässä vaiheessa on pakko vähän snepata streetti/plaza-jäbiä takakasseille: menisittekö ajamaan/hengaamaan jos joku järjestäisi jamit trailsseilla?

Henkilökohtaisesti toivon todella että Scott järjestää tänä kesänä samanlaiset sessarit, koska tämä oli kyllä aivan mielettömän hyvä päivä.

Voisi muuten sanoa että kyllä Suomessa on aika älyttömän hyviä kuskeja. Ihan tajuttoman kovaa ajoa!

Ja muistakaa tsekata Tonin tissit kohdasta 00:47. Ne on aika näpsäkät.

Musiikki:
The Stooges – Down On The Street

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi