Timmon Teehetki

timmonteehetkiONE FLEW OVER THE CUCKOO’S NEST

Vuosi oli 1975 kun Yksi Lensi Yli Käenpesän ilmestyi elokuvateattereihin ja räjäytti omassa luokassaan pankin. Oscareita ropisi, rahaa tuli ovista ja ikkunoista, kaikki huumeet syötiin ja mainetta sekä kunniaa tuli ehkä enemmän kuin koirakuvia instagrammiin. Mutta eipä tiennyt pääosan esittäjä Jack Nicholson että näyttäisi elokuvassa eräältä nykyajan bmx-kuskilta.

Tänään on keskiviikko ja fiilis on ollut kohtuullisen erikoinen huonosti nukutun yön jälkeen. Noin 3,5 tuntia unta ja nekin osissa nukuttuna. Tähän mennessä ei ole koskaan kestänyt näin kauan löytää edittiä tahi keksiä ideaa mistä kirjoittaa. Käyn yhtä hitaalla kuin syntyperäinen savolainen. Tähän onkin hyvä laittaa joskus kuulemani vitsi kyseisestä kansasta.
“Mitä tapahtuisi, jos maailmassa olisi pelkkiä savolaisia?
-Ei mitään.”

Tässä samalla lueskelen kun Dmg:n ryhmäkeskustelussa jätkät paahtaa taas keskenään juttua siihen tahtiin että kännykästä loppuu akku jo pelkästään siitä syystä. Puhikselta tulee ainakin uus editti ens vuonna, Tommin mielestä Barcelonassa on liian kylmä ja renkaat eivät pidä. Jesseä ei kiinnosta voltti vittuukaan ja mä olen vanha paskanpuhuja ja tissiposki. Tollasta kun seuraa reaaliajassa niin ei ihme että ajatus harhailee kuin kastemato kyntöpellolla.

Mutta sitten päässä napsahti, idea hyppäsi aivoihin kuin Matias Aura kesällä mereen.
Jos kerran olo on kuin muukalaisella, ja edessä on omena-logostaan tunnettu kone, niin homman nimihän on jo selvä. Napsahduksesta päästiin seuraavaan ajatusketjuun, joka eteni aivoissa kuin keskivertosuomalainen taistelija kohti sotilaskodin kassaa, jossa on koko varuskunnan ainoa hyvännäköinen nainen palvelemassa:
Jack Nicholsonin näköinen kuski, jolla on sukunimi kuin tietokonemerkillä sekä bmx-merkki joka tarkoittaa muukalaista.

Olkaahan hyvät.

Shawn Mcintosh / Stranger

Musiikki:

Todd Rundgren – International Feel

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi