Timmon Teehetki

timmonteehetkiB S D F O R E V E R ?

Signaturehan tilas just järjettömän kasan bsd:n tuotteita ja täytyy kyl sanoo että vähän se kuola valu suupielistä. Sääli vaan että lompakosta ei valu raha vaan hämähäkinseitit. Ja eiköhän hunnit kerkee ostamaan tonkin lastin pois ennenku mä edes kerkeisin saamaan tarvittavan kolikkomäärän kasaan. Ainakin eräs Savelasta tuttu kaveri, joka tekee voltteja siinä missä muut feeblejä, oli jo laittanut koko pyörän uusiksi. Uskaltaisin myös väittää että kesällä tullaan näkemään tältä kaverilta jonkinsortin suoritteita noissa katupuolen hommissa.

Mutta se Bsd:stä, Englannista tulee muutakin hyvää kuin Kriss ja kumppanit. Mä ostin aikoinaan Signaturelta rungon jonka nimi oli BSH eli BrickShitHouse. Se on edelleen yksi mun lempirungoista, sääli vaan että se on kaapissa homehtumassa koska toptubeen tuli murtuma. Tosin eipä tällä ajotyylillä, ja ajopaikoilla, kyllä mikään kestäkkään. Ja niin kauan ku niihin fakie-grindeihin hyppää kilometrin päästä niin voi olla varma että murtumia tulee. Runkoon, ei ihmiseen. Ja merkki mistä nyt puhutaan on Proper. Viimeistään siinä vaiheessa kun nykyinen runko sanoo itsensä irti joutuu kyllä tilaamaan uuden Bsh:n. Olettaen että lompakosta löytyy muutakin kuin omat, tai jonkun muun sormet.

Mutta, lopetetaas nyt nää mainospuolen lässytykset ja siirrytään itse asiaan, eli videoon. Mä meinasin muuten aluksi postata sen Kriss Kyle Passenger-editin, mutta päähän tuli Animal [yllätys] ja se että Matt Miller pääsi niiden tiimiin. No, Milleristä tuli mieleen Mike Miller ja siitä päästiin Properiin ja muistojen tulvaan. Ja viimeinen niitti editin valintaan oli se että Millerin pätkässä on aivan jäätävän kova biisi.

Mites noi Millerin ilmat? Huhhuh!

Ja se biisi, jumalauta! Suomen kovin työntekijä Jonne kerto mulle tästä bändistä keväällä ja siitä johtuen tätä soi omalla levylautasellakin.

The Heavy Eyes – Voytek

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi