Timmon Teehetki

timmonteehetkiKESKIVIIKKO, 31.12.2014 klo 20:20.

Voisin sanoa että just nyt kiinnostaa aika moni muu asia enemmän kuin kirjottaa tätä postausta, mutta miehen täytyy tehdä sitä mikä ei miestä kiinnosta. Vähän sama fiilis ku olis Ikeassa ostamassa kalusteita ja tajuaa että näähän on kaikki ihan pelkkää roskaa. Ja roskasta [ei se baari] puheenollen, sain juuri viestin facebookissa jossa Puhakka kertoo että haki ensimmäisen kerran elämässään ruokaa kotiin mäkkäristä. Se jos mikä on kiinnostavaa ihmiset, varsinkin siinä vaiheessa ku Puhis yöllä herää raivokkaaseen ripuliin ja vatsakipuun. Siinä on sitä tyyliä juhlia uutta vuotta.

Mutta te luette tätä vasta kun vuosi on jo vaihtunut ja Tomikin on selvinnyt vessasta ulos. Toivotaan että useimmilla teistä on vielä sormet ja silmät tallella, eikä kukaan ole niin pahassa darrassa että Haadeen lautturi Kharon on rantautunut ovelle odottelemaan.

Sitten asiaan, olin tässä aika lukossa että minkähän editin sitä nyt oikeen laittais ja niin edelleen koska pää pyörii nyt ihan muiden aiheiden puolella. Punaviini odottelee keittiössä ja jääkaapissa on jääkylmä Sandels lasipullossa. Mutta sitten rupes päässä soimaan eräs kova indie-bändi. Todella kova itse asiassa. Siitä ajatukset pyörähti erääseen leffaan nimeltä Grounded, jonka Etnies julkaisi vuonna 2008.
Koko pätkää tänne on turha laittaa koska jengi on kuitenkin tänään liian väsynyttä katsoakseen sitä, niin laitetaan Mike Escamillan partista eri versio kuin itse leffassa. Se mikä tästä tekee mielenkiintoisemman kuin normaalisti, on Helsingissä kuvattujen klippien määrä. Ei mitään tietoa ketkä näiden tyyppien kanssa oli sillon ajamassa ja näyttämässä mestoja, mutta ehkä se selviää ajan myötä.

Musiikki:

Jos et tiedä bändiä niin annan 1 pisteen vihjeen: Leppäkerttu.

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi