Kotimaan katsaus

Spotti: Tesoma

tesoma_1

Tesoman parkki jatkaa Tamperelaisten spottien sarjaa. Tampereen länsipuolelta löytyvä parkki on elementeistä kasattu kurbiparkki, joka tarjoaa tapeille viihdettä pitkäksi aikaa. Monipuolisia kurbeja ja flättireilejä sisältävä parkki ei ainakaan käydessämme ollut liian kansoitettu, vaan tilaa riitti. Tesomaa vaivaa valitettavasti sama ongelma kuin useita muitakin suomalaisia parkkeja; roskia on joka puolella ja visuaalista matskua haluavat joutuvatkin poikkeuksetta siivoamaan, jos ei halua että kuva näyttää kaatopaikalta.

tesoma_5

Parkin reilit on siinä mukavasti peräkkäin. Molemmat on sopivan korkuisia juttujen treenaamiseen, mutta bängereitä ei näin matalilla vempeleillä helposti kelloteta.

tesoma_6

Eritasonojapuut koulun liikuntasuunnitelmassa korvaava eritasokurbi on ehkä hieman huonossa kohdassa, ollen parkin suljetuimmassa nurkassa. Kyllä sitä voi ainakin toisee suuntaa ajaa.

tesoma_2

Siinä missä muut näkee 2 slanted-kurbia, skeittari Jaakko Ojanen näkee linjan. Jaakko cäbitti nää viime kesänä, voin kertoa et ei oo kauheen helppo homma.

tesoma_3

Manuaalipadit ja pitkä kurbi suorastaan huutaa komboja. Veikkaisin että Mikke ja Aittokoski duunailis melkoisia taikoja näihin.

tesoma_4

Kurvikurbi. Mä en oikee tiedä miten tätä ajetaan, mutta veikkaisin että tääkin viihdyttäis jengiä.

tesoma_waly1

Timmo Haapalainen nappas kuvan Waly Ndiayestä, ku äijä paino tooth hängerin aidanjämään.

Parkki sijaitsee Tuomarinkadulla, Google Maps-linkki.

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi