Signature Bmx Jamit

Lauantaina saatiin kesän ensimmäiset Signature Bmx:n jamit pystyyn ja vaikka spottina oli pelkästään Eläintarhan Skeittiparkki, eli tuttavallisemmin Eltsu, näytti jengi nauravan ja viihtyvän vallan mainiosti. Tampereen miehet ainakin hehkuttivat flättireiliä ja myös taisivat tehdä siihen kaiken mahdollisen mitä pystyy.
Aikaisemmin instapostauksessa todettiin että näillä jameilla ei kisailla tai jaeta palkintoja, vaan ideana on pelkästään toisten näkeminen ja yhdessä ajaminen. Tästä huolimatta Jämsän webisode-mies sekä Dmg:n bloggaaja Anttoni Salminen otti flätti game of bike-ottelut kahden skenen tunnetun hahmon kanssa. En muista miten b.i.k.e:t päättyivät, mutta ei Rasmus Suni tai Mikael Savolainen varmaan helpolla Jämsän suolatikkua päästänyt.

Kuskeja tuli paikalle paljon ja oli mukava nähdä muutama nuorempikin kuski mestoilla. Mukavaa oli myös nähdä legendaarinen Jonne Hämäläinen istumassa ledgen päällä. Tuli kuulemma vahtimaan ettei tuhota yhteistä omaisuutta.

Seuraavat jamit on sitten 23.7 ja alkavat kello 16:00. Merkintää kalenteriin, paikka on pääkaupunkiseudulla ja ilmoitetaan myöhemmin.

Kuvat Tiia Sainia / Timmo Haapalainen

Hengailu ViluCF Vilma2 Swamppis Rasmus MiikaMatsu matsuice180 JuusoM Jopi Joonahyppää Hengailu4 Hengailu2

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi