Kotimaan katsaus

Savela Dirt Jam 2014

Saveladirtjam_7Syksy on saapunut Savelaan ja dirtti on erittäin hyvässä ajokunnossa. Sen kunniaksi tuoreet kämppikset Riku Mertala ja Aaro Visala järkkäsivät Savela Dirt Jamit, joihin kokoontui kovia hiekkamiehiä niin MTB:n kuin BMX:n puolelta. Grilli oli kuumana, kun Savelan parkin ledget luistivat.. hetkinen.

Saveladirtjam_2Dirtillähän ne jamit oli, huolimatta siitä että parkinkin puolella jotkut neppailivat. Huhut kertoivat, että suurin pelko dirtin ajamisessa oli pyörän likaantuminen. Jamithan ei oo jamit, jossei vähän kisailla.

Saveladirtjam_3Olli Salo vei korkeushyppykisan, mikä ei sinänsä yllätä. Olli on vetänyt Messilässä aina ihan älyttömiä ilmoja joten voitto oli ansaittu. Markus Kainulainen oli myös mestoilla ja taitteli itsensä linkkukisan kärkeen. Toinen järjestäjä, Riku nappasi erikoismies-palkinnon, josta ei oikeen vieläkään ole varmuutta, miksi.

Saveladirtjam_5Antti Riikonen hurmasi jengiä goatse-henkisellä no foot landillä, jossa satula näppäili sulosäveliä Antin hanurista.

Saveladirtjam_6Best trickin vei Brasiliasta Suomeen tärähtänyt Andre Jesus kovalla setillä: front flip no hander on selkeesti uus smith-nose-bars out.

Saveladirtjam_4Jutun kuvat on Jonathan Ewaldsin ottamia, iso kiitos sinne!

Saveladirtjam_1

 

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi