Road to Simple Session 18

Ss18_qualisPerjantaina Vantaan Superparkin isännöimät Road to Simple Session-skabat oli suuri menestys. Paikalle saapui 28 kisaajaa tavoittelemaan yhtä kolmesta luvassa olleesta Simple Session kisapaikasta Superparkin tarjoamien majoituksen ja matkojen lisäksi. Flunssa-aalto oli vaatinut muutaman kuskin uhrikseen, joten mm. Antti Rissanen joutui jäämään pois kinkereistä. Yksi ennakkosuosikeista, Matias Aura sen sijaan nappasi kisapaikan itselleen Ruotsin Lucia Jameilta, joten mies suosiolla jätti ajamatta ja nappasi sen sijaan mikin käteensä.

Karsintakierroksella jo nähtiin kovia suorituksia, kun Venäjän Vasya Balakhontsev hyrräsi parkissa miten tahtoi. Vasya taisi olla myös ainoa, joka teki wallriden kisaa varten lisätyn subin yli, kaikenlisäks mies ajoi ihan helvetillisellä vauhdilla. Myös pitkän linjan kisanaama Patrick Alaspää saatiin mukaan kisailemaan ja mies painelikin käsittämättömän kovaa kokemusvuosiin nähden. Skenen vanhempaa päätä edusti myös Jarno Jaakola jolla kuulemma alkaa taas ajohommat kiinnostaa. Nuori Suomi-urheilija Tiitus Ikola muuten oli yksi harvoja suomalaisia, jotka paino kisoissa bäkkärin. Toinen taisi olla Sami Lehtonen. Rattoterojen toinen nuorikko Sakari Siltakorpi teki feeblen. Muuten ei olis mitää raportoitavaa aiheessa, mutta kun se teki sen poolikulman kouppariin. Ei oo muuten iisein spotti touhuta mitään.

Finaaleihin valittiin 9 parasta kuskia, mukanaan mm. rastaveljeksemme Ablaye ja Waly Ndiaye. Jätkät hämmensivät muita kisaajia pitämällä Superparkin kamoja leikkikenttänään. Abi raivotti hyppyboksista ihan törkeän pitkiä ja korkeita suicide no handereitä. Joonas Hiltunen hurmasi tuomariston ja muut kuskit sairaalla hang 5 – fakie hang 5 yhdistelmällään. Stoned Streetin Joona Peijari puski tanssilattialla kuin Travolta ikään, naulaten mm. yllä olevan satku barsin ja femman niinku ei mitään – tuloksena lopulta olikin kolmas sija. Lopulta toiseksi tullut Riku Mertala pisti wallride-ennätykset uusiksi, korkeuden voi käydä tsekkaamassa parkin seinästä. Ei ollu muuten ihan hirveen matala. Miska Suni puski itsensä voittoon todella kauniilla tyylillään ja täysin virheettömällä ajolla. En muista että Miska olis kertaakaan ollu edes sketsi missään, saatikka laittanut jalkaa maahan.

Finaalien tulokset:
Miska Suni 92.00
Riku Mertala 89.33 (2/3 tuomaria arvosteli Rikun suorituksen paremmaksi kuin Joonan)
Joona Peijari 89.33
Vasya Balakhotsev 88.33
Sergey Suponin 85.00
Rasmus Suni 83.00
Joonas Hiltunen 83.00
Ablaye Ndiaye 82.00
Waly Ndiaye 81.67

Kisat oli kaikenkaikkiaan menestys ja hyvä osoitus siitä, että suomikuskit alkaa olemaan aika hiton kovia. Loppukevennyksenä vielä allaoleva viestien vaihto nimeltämainitsemattoman kuskin kanssa.

Sakke1
Sakke2

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi