Niko Ihander Onwheelsille

Niko Ihander väläytteli jo jonku aikaa sitten Onwheelsin hashtagejä instavideoissaan ja nyt se on sit virallista; Niko napattiin jo ennestään vahvaan Onwheelsin tiimiin. Ragner Trepp lähti Nikon mukaa hallirundille kuvaamaan welcome to-videoo ja luottoäijä Henri Holland hoiti edittipuolen. Eipä tossa sen kummemmin mitää erikoista ja uutta Nikoo nähä, mut se ei todellakaa vähennä videon arvoo. Niko ajaa edelleen aika hiton isosti, joten onhan tää ihan bosslevel-hommia. Onneks olkoo Niko! Tsekkaa videon alta viel Henrin tekemä minihaastis Nikosta.

Moi Niko, tervetuloo OnWheelsin perheesee, siistiä saada sut mukaan!
Morjes vaa ja paljon kiitoksia! On siistiä liittyä porukkaan!

Miten sä päädyit BMX:n pariin alunperin? Ja kuinka kauan oot ajanut
Jotku mun vanhemmista frendeistä ajo MTB:llä, joten mä aloitin kanssa siin 7-vuotiaana. Sit (jossain vaiheessa, toim. huom.) tuli pahempi loukkaantuminen ja olin pois pelistä pitkää. Toipumisen jälkee jotenki vaa rakastuin BMX:ää ja nyt mä oon ajanu sillä 4 vuotta. MTB ja BMX yhteenlaskettuna oon tainnu ajaa pyörillä 11 vuotta.

Mitä sun porukat kelas siitä ekaks? Pelottiks niitä että BMX on vaarallinen harrastus vai oliks ne heti tukemassa?
Haha, hyvä kysymys! Mun isä oli messissä ja sano et anna mennä vaa. Joo, hahah.. äiti, äitipuoli ja mummo oli kyl todella kuumotuksissa eikä ne oikeestaan rohkaissu mua harrastuksessani. Mut mä oon edellee elossa, joten kyl ne fiilaa.

Millasta pläniä on tulevalle vuodelle 2016?
Ajamista tietenki! Haluisin myös hitosti reissaamaa, kuvaamaa juttuja ja hengailla enemmän frendien kaa ja tietty OnWheelsin jengin kaa. Mulla loppuu koulu keväällä, joten lisää vapautta olis luvassa toivottavasti.

Mikä on sun suosikki videopartti?
Kriss Kylen Kaleidoscope oli ihan hullun sairas.

Heitä jotain hyvää musaa joka saa sut painaa älyttömiä flaireja?
Girl Talk!

Venyttely vai pari bissee?
Hahaa.. Pari bisseä.

Skateparkki vai street?
Musta on kivaa ajaa molempia, joten ei oo mitää suosikkii.

Hyvä äijä, just näin! Oon varma että meillä tulee olee viel hiton hauskaa!
”Thank you, yeah bro! Keep it up!”

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi