Kotimaan katsaus

Nauris ja Naturisti: Double the fun

Huutoon on vastattu. Herrat Nauris ja Naturisti kertoivat seuraavaa:

”Double the Fun on kokeilumielessä toteutettu videoprojekti, joka sai alkunsa myöhään kesästä kuvatuista pätkistä. Täyspätkää edeltäneen teaserin saama huomio on oikeastaan pohjana koko videolle, pitihän yleisön (tommidmg) toiveesta toteuttaa sitten koko pätkäkin. Kokonaisuudessaan pätkän kuvaaminen alkoi elokuun puolenvälin jälkeen, ja editti lätkittiin kasaan aika hektisessä aikataulussa. Toisaalta, ehkä meille jäi vielä jotain takataskuunkin seuraavaa kautta ajatellen. Allekirjoittaneet on ainakin tyytyväisiä, mutta kertokaa ihmeessä mielipiteenne. Kiitos NaurisBMX&NaturistiBMX:n porukalle, niillekin jotka ei tänäkesänä pahemmin pyörää polkenu, ainakaan kameran eessä. Ootte meille kuitenkin se inspiraatio ja olkapää, johon itkeä. Kiitti myös hyeenaracing.fi & kypäräkeskus.fi, muistakaa käydä tilaamassa jotain hauskaa, vaikka ees halloweeniks. Ainii, ja stay rad or die.”

Tää on ihan levottoman hyvä pätkä, yheksän minsaa meni ihan hetkessä. Joonas Joukainen ja Joonatan Petro painavat omissa täyspitkissä parteissaan katua ja parkkia. Molempien bängerit on ihan levottomia – en ala spoilaamaan, vaan tsekatkaa tää.

Timmo mainitsi vielä erikseen fiilanneensa erityisesti sitä, että pätkästä tais puuttuu kaikki ”coolit” editointiohjelmien efektit. Tälläsiä videoita sais tulla kotimaan bmx-piireistä enemmän.

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi