Intro.

Morje.

Jos joku ei vielä tiennyt, Suomessa ajetaan bmxää. Suomessa on myös talvi, melkein 5 ja puoli miljoonaa asukasta, Esko Eerikäinen, hemmetisti metsää, kahdeksan yli 100k asukkaan kaupunkia, hirviä, pimeää, Lordi (edelleen) ja uusi suomalainen bmx-blogi, jota juuri luet.

Tavoitteenamme on tuoda esille bmx-kulttuuria ja aiheeseen liittyviä kiinnostavia asioita lähes päivittäin. Viikottain käsittelemme tapahtumia, julkaistuja videoita, musiikkia ja keikkajuttuja, valokuvia.. kaikkea mikä Teitä, hyvät lukijat, voisi kiinnostaa. Kehitämme sisältöä koko ajan ja myös tarvitsemme teiltä palautetta, vinkkejä ja kaikkea mahdollista ideaa miten saamme sivun palvelemaan tarkoitusta paremmin.

Seuraavien parin päivän aikana tulemme esittelemään sekä satunnaisia postauksia että jatkuvia teemoja. Esittelemme myös osan tiimiämme ja myös materiaalia lähettäneitä hahmoja. Toimintaamme tukee Suomen ainoa oikea bmx-kauppa Signature BMX.

Tervetuloa mukaan luomaan suomalaista bmx-skeneä!
– dmg.fi tiimi.

Kommentoi postausta!

2 Kommentteja artikkeliin “Intro.”

    • tommidmg

      Hommaa on vielä ja ulkoasua parannellaan. Se sun tekemä logo oli muuten jees, mutta ei sitte käynytkää muuhun ulkoasuu.. Sori vaivasta ja kiitos jeesistä!

      Vastaa

Jätä Kommentti

  • (ei julkaista)

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi