Finstagram 40

finstagram

Finstagramin neljäskymmenes postaus ei aiheuta toimituksessa suuria toimenpiteitä. Anttoni lupasi laittaa housut jalkaan neljäkymmentä-asteisessa hikikomerossaan, allekirjoittanut sen sijaan korkkaa neljännenkymmenennen kirsikkakokiksen ilman housuja. Timmon cargohousut myytiin kirppiksellä (40 senttiä) joten Timmo vetelee herneitä nenään neljäkymmentä kappaletta. Asiaan.

Aleksi Ritsilä kävi ulkomailla ja ajoi läpällä streettiä. Ei huono. Ite en pystyis samaan vaikka mua pitäis pystyssä Raine Malm, Arto Heikurinen, Eki Vainikan vanhat polvisuojat ja Kreikan EU-tukipaketti.

Lauri Rinta-Opas ajoi parkkia, jatkaa mukavan hepun rooliaan ja toivottavasti kuuntelee Rick Rossia. Sopis äijälle ku nenä päähän. Tai nyrkki Timmon cargoihin. Takaa, yllättäen.

Seinäjoen keket Lassi Suvisalmi, Santtu Vuolle ja Jere Kuru laitto yhteis-Finstaklipin. Ei siinä muuta ku että Santtu Vuolteesta tulee vielä Suomenmestari. Lassi ja Jere, nuo Kurikan Tiku ja Taku, onki jo tavallaa mestareita. Helkkarin mukavia sonneja.

Viimesenä sitte Ylöjärven lahja maailmalle. Se parempi, ei Eppu Normaali. Joona ”Paranormaali” Peijari komentaa ajokkiaan valtavine lihaksineen. Fun fact: Joona ei koskaa osta tankoja, se ostaa suoraa putkea ja kääntää omat tankonsa. Vaikka Laurilta, tai oikeestaa keltä vaan. Ne tykit on niin pelottavat!

Video, jonka Lassi (@lasssis) julkaisi

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi