Kotimaan katsaus

Finstagram 34

finstagram

Tehääs välillä tälläi kiva kolmen postauksen Finstagram. Tilannehan on nyt siis se, että Malagassa on iso määrä suomalaisia kuskeja. Kuitenki ainoa video joka meiän silmiin on kantautunu, on Matias Aura tyylittelemässä Rubenin kupilla. Joko siellä keskitytään ajamiseen, Pete kuvaa jotain megaedittiä ja poliisina vahtii ettei matskut vuoda tai sitte ei ajeta tippaakaan. Oli miten oli, Malagan keleissä pystynee viihtymään.

Tiitus Ikola alkaa tekemään itselleen nimeä Kontulan hallilla ja toki sen ulkopuolellakin. Ehkä eniten tonne Porin suuntaan kallistuvana kuskina Tiitus murtaa stereotypiaa Kontulakuskista (Kontulakuski = ylipainoinen, yli 35-vuotias, kirjoittaa blogia jne..) ja tuo freesiyttä synkkään betoniin.

Kun Riku Mertala laittaa sössimisklipin instaan ja ilmoittaa, että splitti Ville Puurtisen kanssa on tuloillaan, on pakko alkaa jo fiilistelemään. Molemmilta jätkiltä on nähty kovaa videoduunia joten tuleva editti ei oikeastaan voi olla kuin hitti. Tai se voi olla mitä vaan, mutta odotus on kova!

Video, jonka @rikumer julkaisi

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi