Bikeweekend Big Air: ulkomaan vieraat

bikeweekend
Lahden uusitulle Kauppatorille saapuu lauantaina useampikin kovan luokan ulkomaan kaveri. Dawid Godziek tulee myös pitämään Launeelle workshoppia ja muut sällit nähdään tositoimissa klo 17.00 alkaen.

Andres Lainevool on tuttu näky Baltian kisoista. Monivuotinen Simple Session-kävijä ja maailmanmatkaaja on kärsinyt viime vuosina loukkaantumisista, mutta on nyt täydessä iskussa, todisteena reilu viikon takainen best trick voitto Karrambassa smith to manual to 360 barsilla.

Andre Jesus, brasilialainen temppuihme, on viettänyt vuoden verran Suomessa ja näyttää viihtyvän varsin mainiosti. Miehen tavaramerkki on teknisesti vaativat mutta isot temput sekä ainainen hymy huulilla. Andre on myös tämän vuotisen Viljandi Bashin voittaja.

Talis Viirpalu on Tarttolainen bmx-ihme. Mies pääsee ajamaan Viron parhaissa parkeissa ja se kyllä näkyy. Taliksen kehitys on ollut viime vuosina huimaa ja kisakokemusta on kertynyt Viljandi Bashistä, Kuldrulasta ja Simple Sessioneilta. Bike Weekend taitaa olla miehen ensimmäinen Big Air, joten näytön paikkoja löytyy.

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi