Kotimaan katsaus

Biketsek: Oliver Qvick

Kevät tulee ja kalustot uusiutuu. Oliver Qvick laittoi viestiä, että taas on setit kunnossa, joten tsekataan mikä on homman nimi.

Oliver_Biketsek_ - 1

Runko: BSD WZA V3 20.85″
Keula: BSD ACID FXXK 30mm offset
Ohjaustanko: Animal Bigfour 8.25″
Stemmi: Bone Deth Muffin Top Load
Gripit: Cult Faith
Parendit: Kink Ideal
Penkki: jadekaste prototype
Kammet: Fly Dolmen 175mm
Ratas: BSD Superlite 25t
Ketjut: Cult halflink
Polkimet: BSD safari

Oliver_Biketsek_ - 4

Etukiekko:
Napa: Shadow Raptor
Kehä: G-sport Birdcage
Pinnat: Primo
Napasuoja: Merritt Tension

Takakiekko:
Napa: Shadow raptor BTR female
Kehä: G-sport Birdcage
Pinnat: Primo
Napasuoja: Shadow slide or die

Renkaat: Cult DeHart 2.35″
Tapit: Animal

Oliver_Biketsek_ - 3

Modifikaatiot: rakensin vähän pienemmän pyörän tällä kertaa lyhyemmällä perällä, pienemmällä top-tubella ja pienemmällä ohjaustangolla. Aluksi tuntui hankalalta totutella runkoon. Kokeilin myös ajaa neljällä tapilla mutta se ei oikein onnistunut. Totesin että kyllä meikälle parhaiten grindaukseen sopii kaks tappia ja polkimet. Renkaiden paineet edelleen pysyttelee 40psi:ssä. Jotenki ländäykset asteista vaan toimii parhaiten noilla paineilla.

Oliver_Biketsek_ - 2

Nyt kun on saanut haltuun tuon pienemmän pyörän niin se tuntuu tähän astisista kaikken parhaimmalta. Sopii mun ajotyyliini tosi hyvin ja tuntuu sopivammalta kuin se edellinen suurempi runko.
Keskiöstä, satulaputkesta ja ohjainlaakerin pölysuojasta poistin värit ja hioin niin että sain ne näyttämään melkeen kromisilta.
Oon tosi innoissani tuosta prototyyppi penkistä jonka sain ensitestailuun. Tähän asti se on tuntunu hyvältä ja varmalta.

Oliver_Biketsek_ - 9

Kiitokset vielä tommille jutusta, ruohonjuurelle superfoodejen tukemisesta! Signaturelle kun tukee mua osien kanssa ja kaiken muun sen ympärille. Oon niin kiitollinen heidän tuesta ja ammattiavusta!

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi