Kotimaan katsaus

Bike Weekend – Kouvola Jamit 2015

281c459d4fd6d5eb256d923c9f9d0e75

Noniiiiin, lauantaina 28.3 shredattiin kunnolla Kouvolan skatehallissa, Bike Weekendin järjestämillä jameilla, meno oli mitä asiallisin ja kuskeja oli mukavasti ympäri Suomea. Jamit oli äärimmäisen hyvin järjestetty ja ajajana voisin sanoo ettei mitään mennyt miten ei olis pitänyt. Ekille ja muulle henkilökunnalle on kyllä nostettava hattua et tällaset jamit järjestettiin ja vielä onnistuneesti.

Skaboissa aloteltiin kevyesti ja loppua kohden panokset koveni kyllä aikalailla, viimenen heat ja finalistit pisti Kouvolan täysin äärirajoille. Riku Mertala, Matias Aura, Martti Lainevool ja Markus Manninen pisti koko hallin leuat lattiaan isoilla jutuillaan, mitä tuskin vähään aikaan tullaan Kouvolassa näkemään. Markus Mannisella ja Mikael Savolaisella oli vain pisteen ero, mutta Savolainen vei 3. sijan.

Meininki oli rentoa eikä skabaamisessakaan tuntunut olevan paineita itse kullakaan. Halli oli tupaten täynnä ajajia, minkä seurauksena kolareita tuli jos toinenkin, puhumattakaan kaarien hyllyjen liukkaudesta. Ensikertalaisena Kouvolassa, henkilökohtaisesti tykkäsin hallista erittäin paljon vaikka lattia olikin tyypillinen luistelurata.
Kaikista suorituksista koviten mieleen jämähti Matias Auran iso backflip-turndown ja 180 ministä bankkiin ja Riku Mertalan cavemanit ja älyttömän korkee backflip cornerista. Rikun jamittelut voit tsiigaa Tästä

Mun kokemukset jameista: Aluks ajatuksena oli vaan lähtee jamittelee rennosti ilma kisaamista, mut koska kerta Kouvolaan asti oli päästy, oli se lähettävä mitään tavoittelemattomasti ajamaan kisaakin, mikä oli kyllä siistiä vaikkakin varotusaika oli itelleni about minuutti johtuen hetken mielenmuutoksesta että nyt sit ajetaankin, nappasin boss Japilta kypärän ja rupesin ajaa, stonga istu ekalla runilla syliin eikä kaikki oikeen lähteny mitä oisin kelannu, mut se ei merkinny mitään, olipahan sikahauskaa!

Kisan sijoitukset:
1. Riku Mertala
2. Matias Aura
3. Mikael Savolainen
4. Markus Manninen
5. Martti Lainevool
6. Toivo Sokka
7. Aleksi Jokio
8. Jopi Toijonen
9. Abi Ndiaye
10. Akseli Hänninen
11. Waly Ndiaye
12. Miikka Sjöberg
13. Tomi Puhakka
14. Lassi Suvisalmi
15. Alex Pavlov
16. Jarno Jaakola
17. Jere Kuru
18. Ragnar Trepp
19. Anttoni Salminen
20. Rasmus Suni
21. Jami Korvenpää
22. Antti Huotari
23. Miska Suni
24. Lauri Saarinen
25. Henri Laiho
26. Max Haidukov
Best Trick: Jere Kuru (ninja drop wallriden päältä kaareen)
Best Local: Akseli Hänninen

281c459d4fd6d5eb256d923c9f9d0e75

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi