Aallot

Aallot: JV – Toteemieläin

Valokuvaaja extraordinaire Julius Konttinen jatkaa liikkuvan kuvan parissa, tehden Järveläläislähtöisen JV:n eli Jukka Vesterisen uuden musiikkivideon. Toteemieläin-nimisessä videossa liikutaan kolmella eri näyttämöllä samanaikaisesti. Kysyttiin pari kyssäriä Juliukselta videon päätähdistä, tsekkaa ne videon alta.

Oliks JV:n kanssa helppo duunaa, mieshän on tunnetusti luonnenäyttelijänä ihan Konsta Hietasen vertainen?
Yhtä mukavaa ja lungia tyyppiä on vaikee löytää! Plus oli siistiä että antoi meidän tehdä täysin oman vision mukaan vaikka kyseessä oli ns. eka oma video pitkään aikaan ja alotusbiisi tälle uudelle levylle.

Mites videon toisena päätähtenä hääräävä Nätti-Matti eli Matti Patanen, aiheuttiko FC Lahden ahdinko pahojakin keskittymisvaikeuksia näyttelytyöhön?
Patanen suoriutui roolistaan niin hyvin että alettiin jo etsiä hänelle asuntoa Forssasta, jossa tuo osuus videosta on kuvattu. Myös Oulusta on varattu sviitti musiikkivideofestareille.

Tullaanko sulta näkemään vielä materiaalia BMX:n parissa vai viekö täyspäiväinen valokuvaus pyörähommista motivaation?
BMXn parissa tulee pyörittyä yhä. Motivaatio ei oo se ongelma vaan lähinnä aika ja aikuisuus – tai ainakin aikuista esittäminen. Turun Jatkojen parissa tulee ainakin puuhattua ja yritämme vielä tälle kaudelle saada kuvauspäiviä jos saatais PK-seudun ’sendaajista’ muutamat ruudut.

Tsekkaa alta myös Basso.fi:n JV-haastis!

Kommentoi postausta!

About
tommidmg sports damagement - finnish bmx and then some.
© dmg.fi